HAR DU ET SPØRGSMÅL

Follow us

Early Bird until the 1st of September

Trip To Cuba from the 25th of March to the 10th of April 2020

Search

  • No products in the cart.

Servicevilkår:

 

PÅ DENNE SIDE KAN DU FINDE INFORMATION OM:

 

1- Servicevilkår for medlemskaber, prøvehold og events

2-Servicevilkår ved køb af danse sko

3- Servicevilkår for “Summer Dance School” i Danmark

 

 

 

Kontaktinformation:

La Perla Experience

Diget 14, 4600 Køge

info@laperlaexperience.com

CVR: 39846241

+4530586100

1- Servicevilkår for medlemskaber, prøvehold og events

Medlemskaber:

Vi har 4 forskelige typer medlemskaber:

1-Premium plan

2-Standard plan

3-Student premium plan

4-Student standard plan

 

Premium Plan og Student premium standard giver måned ubegrænset adgang til 2 hold eller flere.

Standard plan og Student plan standard giver udelukkende adgang til et specifikt træningshold hver måned.

 

NOTE:

Ønsker du at være på pardans letøvede 2 spørge venligst din instruktør om at tjekke dit niveau. Det gør vi så alle får den bedste danseoplevelse.Partner work-hold kræver dog forudbestilling, således at vi kan have samme antal ledere og følgere til stede i undervisningen.

 

Oprettelse:

Oprettelset sker via vores web når man klikker på det ønsket medlemskab.

Betalingen for det ønskede medlemskab vil blive trukket fra dit kreditkort via Bambora den første dag i hver måned. Medlemmet er ansvarlig for at medlemsgebyret betales som aftalt og skal kontakte studiet hvis opkrævning ikke er modtaget. Ved brug af automatisk betalingstjeneste er Medlemmet selv ansvarlig for at indgå den nødvendige aftale med sin bank om automatisk hævning af det månedlige medlemsgebyr til La Perla danse studiet. Medlemmet skal til enhver tid sikre, at den angivne beløbsgrænse dækker fakturabeløbet.

Medlemmet skal ikke betale månedligt medlemsgebyr, hvis Medlemskabet er sat på pause vores dansstudiet har opsagt Medlemsaftalen.

 

OPSIGELSE OG ÆNDRING AF MEDLEMSAFTALEN

Send venligst en email til følgende adresse:  Info@laperlaexperience.com senest den 24 af hver måneden i tilfælde af ønske ændring eller afbestilling af medlemskab. Ved, at afbestilling kun kan ske via mail og IKKE SMS, messenger eller anden alternativ kommunikationsformer.

Du får ingen tilbagebetaling, hvis afbestillingen af dit medlemskab sker i midten af en betalingsperiode (efter den 24 af hver måneden)
I tilfælde af at du ønsker at købe et student-medlemskab, er det påkrævet, at du ved første time kan fremvise et ID til din underviser, der viser, at du er en studerende. Hvis ikke, vil du ikke kunne deltage i undervisningen. La Perla Experience reserverer retten til at kunne annullere dit medlemskab og returnere pengene, medmindre du vælger at købe et medlemsskab uden studierabat. Dette sker i tilfælde af mangel på gyldigt studiekort/ID.

Prøvehold er ikke gratis. Vi finder det retfærdigt, at behandle alle vores medlemmer lige. Vi mener ikke, at det er retfærdigt, at visse personer kan deltage gratis, når andre skal betale for ydelsen, vi tilbyder. Hvis du ønsker at deltage ved et gratis hold, er du velkommen til at dukke op ved et af vores drop-in-hold. Drop-in-hold er gratis for alle deltagere og fastlagt af dansestudiet på specifikke dage.

 

Betaling:

Hos La Perla Experience kan du benytte følgende betalingsformer: Dankort, Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro og American Express via Bambora Danmark A/S. Summen vil udelukkende blive trukket efter du aflægger bestilling. Der er også mulighed for at benytte MobilePay.

 

Moms: 

Alle beløb på hjemmesiden er eks moms. Undtagen dansesko og danseholiday (administration beløb danser rejser er ink moms)  Eventuelle skatter og/eller importafgifter ved forsendelse af dansesko til udlandet betales af kunden.

Hjemmesiden bruger følgende valutaer til prissætning:

Denmark – Kroner (DKK)

2- Servicevilkår ved køb af danse sko

Levering og returnering

I øjeblikket kan du afhente dit køb ved La Perla Dansestudie gratis på Gammel Lyngvej 25, 1. sal, 4600 Køge. I tilfælde af at du ønsker at få dit køb leveret ved din private adresse, vil vi med glæde hjælpe dig. Vær venligst opmærksom på at vi kun vil opkræve betaling, der svarer til postkontorets eller pakkeboksens beløb for en sådan ydelse. La Perla Experience Aps vil altså ikke opkræve et ekstra beløb oveni dette.

Leveringstiden for din ordre er 7-14 dage.

 

I tilfælde af at du ønsker at afbestille eller returnere varen,vil returneringen til Spanien blive opkrævet af køberen, og enhver skade på varen, der måtte ske under transporten, vil være køberens ansvar.

For at returnere skal du sende en mail til info@laperlaexperience.com, hvori ordrenummeret er angivet i emnefeltet. Du har op til 14 dage til at returnere dit produkt og bede om tilbagebetaling. Disse 14 dage gælder fra modtagelsesdatoen.

Vare skal returneres ubrugt, i samme stand som ved modtagelsen samt i samme indpakning som ved afsendelsen. Hvis varerne har mistet værdi, du har brugt varerne på anden vis, egenskaberne eller måden, hvorpå de virker, er opbrugt, kan du kun opkræve en del af den oprindelige pris ved køb. Denne andel afhænger af forskellige handelsværdier, og i visse tilfælde vil dette betyde, at du kun kan opkræve forsendelsesomkostninger. Vi anbefaler, at du returnerer varen i dens oprindelige indpakning.

Returner venligst din vare til følgende adresse:

Good Step: Carrer de Numància, 101, 105, 08029 Barcelona, Spanien

 

Refundering:

Hvis du fortryder dit køb (inden for de 14 dage fra modtagelsen af varen) vil du modtage samme pengesum, som du betalte os. .

Vi vil refundere din betaling uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder inden for 14 dage fra modtagelsen af din besked om ønsket om afbestilling.

Vi vil tilbagebetale ved brug af samme betalingsmetode, som der blev brugt ved betaling, medmindre anden aftale er lavet.

Hvis varen er beskadiget, vil vi trække dette fra det samlede beløb.

Vi kan tilbageholde betaling, indtil vi har modtaget varen, medmindre du sender os dokumentation på, at varen er allerede returneret.

 

Produktfejl:

Vi bestræber os på at sikre, at alle produkter er af høj kvalitet og i god stand. Hvis der er noget galt med et produkt, du har modtaget fra os, eller hvis varen du har modtaget, ikke stemmer overens med den bestilte vare, vær venlig at kontakte os øjeblikkeligt via: info@laperlaexperience.com.

Hvis det er en klage, vær venlig at vedlægge et billede af fejlen, og vi vil vurdere denne. Herefter vil vi enten erstatte produktet med et nyt eller betale pengene tilbage. Eventuelle forsendelsesomkostninger i forbindelse med dette køb vil blive betalt af os.

 

Reklamationsrettigheder:

Der gives 2 års reklamationsret på produkter i henhold til den danske købelov.

Reklamationsretten omfatter fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke ved fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert brug eller ringe vedligeholdelse. Vær opmærksom på, at påsatte pyntegenstande som fx perler, sten, glimmer og pailetter kan have kortere holdbarhed ved almindelig brug og skal derfor behandles med særlig forsigtighed.

Reklamation vedr. fejl og mangler skal meddeles til La Perla Experience i rimelig tid efter varens modtagelse. Her anses max. to måneder som rimelig tid med mindre andet er aftalt. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger.

Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Reklamationen frafalder ved forkert eller ualmindelig betjening af produktet.

Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en beskrivelse af problemet. 

Hvis du som kunde ønsker at klage over et køb, så kontakt info@laperlaexperience.com. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indsende en klage ved:

Center for klager
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg

www.naevneneshus.dk

eller på: http://ec.europa.eu/odr

 

 

3- Servicevilkår for “Summer Dance School” i Danmark

I tilfælde af AFBESTILLING:

Afbestilling før d. 1. Juni: Hvis du afbestiller før d. 1. Juni, vil du få det betalte kursusbeløb tilbagebetalt minus et administrationsgebyr på 400 DKK.

Afbestilling efter d. 1. Juni: Hvis du afbestiller efter d. 1. Juni, vil du miste det fulde kursusbeløb. Vær venligst opmærksom på, at du kan sælge din plads videre til en anden deltager, men at vi skal informeres om dette (kun) via mail.

I tilfælde af at Summer Danseskole skal aflyses, vil du få det fulde beløb tilbagebetalt minus transaktionsgebyr ved forsendelse til udlandet eller i DK

Forsikring: I tilfælde af du skal afbestille , anbefaler vi, at du køber en afbestillingsforsikring hos din forsikringsselskab. La Perla Experience sælger ikke afbestillingsforsikring.

 

_________________________________________

Godt at vide: 

Registreringen til hold, workshops og events hos La Perla Experience er personlig og kan ikke deles med eller overtages af andre. Det er dit ansvar at sikre dig, at informationen og den personlige data, du forsyner os med, er korrekt.

 

Billet Politik ved events (workshops, fester, osv.)

Hvis du ønsker at afbestille din billet, bedes du venligst sende en mail til: info@laperlaexperience.com Ved, at afbestilling kun kan ske via mail og ikke SMS, messenger eller anden alternativ kommunikationsformer.

Du vil få tilbagebetalt 100% af det betalte beløb, hvis La Perla Experience aflyser din event. Ved tilfælde af force major, reserverer La Perla Experience retten til at omlægge begivenheden. I tilfælde af, at du ikke har mulighed for at deltage i den omlagte begivenhed, vil 50% af det fulde beløb blive tilbagebetalt, hvis du ønsker at annullere din bestilling.

Du kan også afbestille din billet frem til 1 måneden før begivenheden finder sted. Derefter kan billetterner ikke refunderes. La Perla Experience reserverer retten til at foretage ændringer i bestillingspolitiken ved specifikke events. De præcise servicevilkår vil altid være beskrevet ved produktet, du er ved at købe, samt inden du fortsætter til betalingen.

 

PERSONOPLYSNINGER, MARKEDSFØRING OG KOMMUNIKATION

Billeder og videoer taget af La Perla Experience Aps’ hold under træning, workshops og events vil senere blive brugt til kommercielle formål. Hvis du ikke ønsker at være med på billeder eller i videoer, vær venlig at give os besked når du tilmelder dig or via mail: Info@laperlaexperience.com. Hvis vi ikke modtager en besked fra dig, der fortæller os andet, vil vi forvente, at du er indforstået og accepterer dette.

Modtagelsen af din betaling for en af vores ydelser vil blive anset som en accept af de ovenstående vilkår.

Vi foreslår, at du tager et kig på vores hjemmeside, Facebookside eller Instagram Profil, for at få den rette ide om vores reklamevideoer og -billeder. Vi ønsker dette, da du selv vil blive en del af La Perla Experiences image. Husk, du vil blive en del af fællesskabet.

Det endelige materiale fra de forskellige events (billeder og videoer) ejes af La Perla Experience ApS, på trods af at du måske fremgår på det. Et udvalg af både billeder og videoer vil blive offentliggjort efter ønske fra La Perla Experiences medarbejdere som en del af vores kommunikationsstrategi. Vi vil behandle materialet med stor ansvarlighed og respekt. Kun billederne med den bedste kvalitet vil blive brugt. Og kun efter en passende redigering vil offentligheden have adgang til dem.

Vær venligst opmærksom på, at ved deltagelse i vores aktiviteter giver du La Perla Experience tilladelsen til at bruge lyd- og billedmateriale af dig. Hvis en tredjepart optager under events, prøvehold, danselektioner eller enhver anden aktivitet, er det ikke La Perla Experiences Aps ansvar at reagere i tilfælde af, at du er utilfreds med dit udseende eller din fremtræden. Vi er kun ansvarlige i forbindelse med håndtering af lyd- og billedmateriale produceret af La Perla Experience Aps.

 

Facebookgrupper:

Vores grupper på facebook er til for informationsudvekslende og salgsfremmende formål. Vær venligst opmærksom på, at Facebooksiderne først og fremmest er til informationsudvekslende formål; posting af private billeder og videoer i visse tilfælde; så vel som at skabe kontaktmulighed for medlemmer til møder eller sammenkomster. Vi ønsker at skabe en positiv og hjemlig atmosfære i de forskellige grupper. En ubehagelig tone vil ikke blive tolereret og medlemmer kan blive ekskluderet efter modtagelsen af en advarsel. Ethvert vigtigt spørgsmål eller kommentar skal sendes (PRIVAT) til vores mailadresse: info@laperlaexperience.com eller direkte til undervisere, rejsekoordinatorer eller eventmedarbejdere i det øjeblik, du oplever noget, du er ukomfortabel med.

Vær derudover opmærksom på at visse af vores grupper kan være private. Dermed vil det kun være deltagere ved specifikke events, rejser eller hold, der har adgang til dem. Vi holder på retten til at annoncere, når et medlem ikke længere vil have adgang til gruppen. På denne måde vil du have tiden til at gemme/downloade ønskede billeder/videoer, vi har lagt op. I tilfælde af at du ønsker at slette nogle af opslagene, er du velkommen til at gøre det.

 

__________________________

 

Almindelige vilkår:

FORTROLIGHEDSPOLITIK

Vi har brug for følgende information, når du handler hos os:

Navn
Adresse
Telefonnummer
Email address
Oplysninger om, hvad du har købt

Vi registrerer og afslører de personlige oplysninger, der er nødvendige for at give varen til dig.

Vi bruger kun tredjepartssystemer fra Google til at analysere, hvordan de besøger vores webshop. Personlige data registreres hos La Perla Experience og opbevares i fem år, hvorefter oplysninger slettes.

Vi samarbejder også med en række andre virksomheder, såsom Bambora og Mobilpay. Virksomheder behandler oplysninger udelukkende på vores vegne og må ikke bruge dem til deres eget formål.

Du har ret til at blive fortalt, hvordan oplysningerne skal behandles om dig.
Hvis du mener, at dine data er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. Du kan også anmode La Perla Experience Aps om at slette dine personlige data, hvis du beder om det. Dette kan være eksempler, hvis dine data ikke længere beregnes til det formål, som vi vil bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine personlige data behandles i strid med loven.

Du kan skrive til os på: info@laperlaexperience.com

Handelsbetingelserne blev sidst opdateret den 2021/11/10

X