HAR DU ET SPØRGSMÅL

Follow us

Early Bird until the 1st of September

Trip To Cuba from the 25th of March to the 10th of April 2020

Search

  • No products in the cart.

Sensual Bachata-Pardans

Det er en fornøjelse at have Rebecca Toft Wassberg and Caspar Henriksen med os! Vi kunne ikke være gladere! På fodarbejde-holdene vil du lære trinene, du senere kan indarbejde i pardans-figurerne.

 

Indtil andet udmeldes, vil vi ikke skifte partnere på pardans-holdene. Vi anbefaler pardans-holdene for par, venner eller folk, der har tilbragt karantænen sammen.

Gå ikke glip af denne undervisning og kom med på dette nye eventyr. Her vil du lære at bevæge dig ubesværet, lege med musikken samt at lave body rolls, isolering og koordination.

 

Bachata er en dansestil, der originalt stammer fra den Dominikanske Republik, og kaldes her “urban folklore”. Den anses som værende udsprunget fra den rytmiske bolero og påvirket af andre dansestile såsom cubansk son og merengue.

 

Hvornår: Hver mandag

Tid: Fra 20:20 til 21:20

Sted: Gymnasievej 21, 4600 Køge

Instruktør:Rebecca Toft Wassberg and Caspar Henriksen

Level: Open Level. For både kvinder og mænd

Fordele: Hvis du vil have mest muligt ud af dit medlemskab, anbefaler vi, at du tilmelder dig Premiumplanen eller Studentplan-Premium. Disse medlemskaber giver dig ubegrænset månedlig adgang til flere end to hold og 50 DKK rabat på fester. Klik HER for at blive medlem i dag.

 

This product can only be purchased by members.

X