HAR DU ET SPØRGSMÅL

Follow us

Early Bird until the 1st of September

Trip To Cuba from the 25th of March to the 10th of April 2020

Search

 • No products in the cart.

Summer Dance School i Danmark

HAV DET SJOVT MED LÆRERIGE MASTERCLASSES, SJOVE DANSE-WORKSHOPS, STRANDFEST OG UNDERHOLDENDE FESTLIGHEDER. EN FERIE FULD AF DANS OG SOLSKIN VED DEN DANSKE KYSTLINJE, BLOT EN TIMES KØRSEL FRA KØBENHAVN. KOM OG VÆR EN DEL AF LA FIESTA!,EN FERIE FULD AF DANS OG SOLSKIN VED DEN DANSKE KYSTLINJE, BLOT EN TIMES KØRSEL FRA KØBENHAVN. KOM OG VÆR EN DEL AF LA FIESTA!

HAV DET SJOVT MED LÆRERIGE MASTERCLASSES, SJOVE DANSE-WORKSHOPS, STRANDFEST OG UNDERHOLDENDE FESTLIGHEDER. EN FERIE FULD AF DANS OG SOLSKIN VED DEN DANSKE KYSTLINJE, BLOT EN TIMES KØRSEL FRA KØBENHAVN. KOM OG VÆR EN DEL AF LA FIESTA!

PROGRAMMET VIL DÆKKE FØLGENDE PUNKTER:

Punkt 1: Inkluderet i prisen
Punkt 2: Program & FAQ ofte stillede spørgsmål og deres svar
Punkt 3: Instruktørerne og assistenterne
Punkt 4: Afbestilling & Vilkår
Punkt 5: Transport-Covid 19

Har du spørgsmål?

Tlf: 30 58 61 00

Email: info@laperlaexperience.com

Yanet Scriver

1-INKLUDERET I PRISEN

 • SOMMERDANSESKOLE PÅ MUSHOLM

 • 6525 DKK

  “Summer Dance School” i Danmark fra 21-26 August på MUSHOLM inkl
 • Morgenmad fra d 22 til d. 26

  Frokost fra d. 22. til d. 26.

  Aftensmad fra d. 21. til d. 25. 

  Der serveres buffet som 1 ret 

  Alle workshops og masterclasses

  Alle social dancing med DJ

  Gala party

  Strandfest

  Dobbelt standard værelse

  For campingvogne og hjemmeboende: 5525 DKK

Faciliteter:

Restaurant Evald K

Strand

Gym

Der er også god parkeringsmuligheder både foran og omkring Musholm. Tæt på gym er der også omklædningsrum med brusebad til både mænd og kvinder.Lige ved stranden ligger også et badehus, hvor du kan klæde om og gøre klar til at komme i vandet!

Musholm er meget tæt på offentlig transport.

Se videoen fra SDS 2021 nedenunder

2-PROGRAM

En sommer danseskole for alle niveauer og smag!

Vi regner med en gruppe af instruktører, der vil kunne optræde med forskellige niveauer og stile, og vi ønsker at udnytte dette til vores fordel for at kunne arrangere et mere komplet danseprogram for dig!

På skolen vil vi have workshops for begyndere, let øvede,  samt øvede danser.

Dansestilene, du vil opleve, kommer til at være blandt andre: Afro, Son, Cha cha chá, Salsa, Reggaetón, Bachata sensual og dominican, Kizomba, Rueda Llanta Style og Salsatón og m.m

Vi vil også tilbyde dig morgenyoga og latin stretching, der vil hjælpe din krop til at slappe af og samtidig gøre den klar på mere dans!

Vi vil også tilbyde footwork-, parnerwork-, men’s- og ladies’ style-hold til alle niveauer. Så hvis du melder dig til uden partner, vil der være masser af muligheder for dig!

Grundet COVID-19 kan ændringer i programmet forekomme, men vi vil altid forsøge at finde den bedst mulige løsning for os alle!

FAQ (ofte stillede spørgsmål og deres svar)

+ - Kan jeg købe billeter kun til Gala og/eller beach parties?

Ja det kan du godt.

Strandfest fra 13:30-18:30 vil koste 215 ink grill og party.

Gala Party fra kl 19:00-02:00 vil koste 500DKK  inkl dinner, shows, koncert og party.

Tilmelding åbner den 21 Juli 2022.

+ - Hvornår er udtjekning?

Fredag den 26. kl 11:00 skal alle være ude af værelserne. Du kan efterlade din bagage i receptionen, efter du har spist morgenmad, og inden vi starter med de sidste workshops.

+ - Kan man booke tid til massage på SDS?

Ja. Du kan også booke tid til at slappe af og få dine muskler løsnet op hos vores massør Nadia og ikke i Musholms reception. Mere info om det medfør.

+ - Kan jeg også booke privat dans undervisning?

JA det kan du godt! Du er velkommen til at spørge din favorite instruktør om hvornår han/hun er ledigt og prisen. Vores assistenter Farida og Peter vil hjælpe dig med at finde lokaler.

+ - Skal jeg tilmelde mig med en dansepartner?

Det er ikke et krav men en fordel 🙂 

+ - Skal man selv medbringe linned, håndklæder, shampoo, sæbe og føntørre?

Alle senge er opredt med rent linned, og der er ét stort håndklæde samt ét lille håndklæde pr. person. Ligeledes er der en lille pakke shampoo samt sæbe, og der er håndsæbedispenser på alle badeværelser. Alt dette er inklusiv i prisen. Føntørrer og strandhåndklæde skal du selv medbringe.

+ - Må man have egne drikkevarer eller egen forplejning med i mødelokalerne/lokaler i hovedbygningen?

Nej, egen forplejning er kun tilladt i feriehuse/værelser + dertilhørende terrasse. Drikkevarer og forplejning til indtagelse i mødelokaler, hal eller andre lokaler i hovedbygningen, skal købes i restauranten eller receptionen.

GODT AT VIDE/ VIGTIGT

1-D. 24. August (hvis vejret er til det) vil vi afholde vores hyggelige strandfest! Så gør dig klar til fiesta! Der vil være både dansekonkurrencer og uddeling af præmier til gruppen med det hyggeligste strandhjørne. Så bare slip fantasien løs, medbring alle dine farverige strandgadgets, -stole, -farverig parasoller og lanterner til den mest festlige oppyntning og hop i den blomstrede hawaiiskjorte og accessories! 

2-D. 25. August vil vi afholde vores Gala Party som er inkl. i prisen . Hvis du kender nogle som ønsker at deltage så er prisen 500 DKK ( per person) som inkluderer middag, show, koncert  og fest. TEMA VIL VÆRE “Great Gatsby” for inspiration klik HER

3-I år vil der være helt nye wokshops som kommer til at hedde APS= “Afro Percussion & Singing” Disse workshops har fokus på at lære dig at spille på trommer og at synge de forskellige afro sange. Underviser vil fokusere på at lære dig få stilarter så vi kan nå at lære dem så grundigt så muligt.

For at få det bedste ud af undervisningen vil dette kursus være kun for dem som tilmelder sig på forhånd. Der er plads til 10-15 faste deltagere. Deltagerne vil også have mulighed for at deltage på danse workshops før eller efter APS workshops også at spile levende musik på nogle af danse workshops.

Mere info om de forskellige dance workshops kommer snart!

3-MØD INSTRUKTØRERNE og assistenterne PÅ DIN SOMMERDANSESKOLE

KOM OG MØD DENNE FANTASTISKE DANSETRUP – HÆREN AF HERLIGE MENNESKER, DET MULTITASKENDE HOLD, DET ENGAGEREDE ORKESTER. VORES MESTRE, DEM SOM VIL LÆRE DIG ALT OM MUSIK, PRÆCISION, ELEGANCE, DEN FUNKY LATINO-ATTITUDE OG MERE! KOM OG VÆR EN DEL AF DENNE FIESTA!
IMG_6585

Diana Rodríguez

IMG_6595

Pedro Ricardo

IMG-6597

Liliana de Lima

IMG-5243

Julio Nápoles

IMG-5157

El Yau Molina

EVENT PHOTOGRAPHY

DJ Mac

DSC05205-292 (1)

Raymon Sanchez

_F1_7823

Yanet Scriver

EVENT PHOTOGRAPHY

Moa Mac

DSC04173-10 (1)

Steffen Tofthøj

IMG-5221

Raisa Castro

10530508_907610105922019_247515018024769359_o

Raidel Medina

Yohan Ramon

DSC05005-227

Jaime Herrera

274919016_277475654523412_8423246749635830692_n

Iris Poparic

DSC05672-452 (1)

Chris Ferrara

DSC04493-71

Nicola Franks

IMG-4398

Francesca Bardaro

And more to be confirmed!

4: VILKÅR OG BETINGELSER

LÆS VENLIGST GRUNDIGT:  

I tilfælde af AFBESTILLING:

Afbestilling før d. 1. Maj: Hvis du afbestiller før d. 1. Maj, vil du få det betalte kursusbeløb tilbagebetalt minus et administrationsgebyr på 650 DKK.

Afbestilling efter d. 1. Maj: Hvis du afbestiller efter d. 1. Maj, vil du miste det fulde kursusbeløb. Vær venligst opmærksom på, at du kan sælge din plads videre til en anden deltager, men at vi skal informeres om dette KUN via mail.

I tilfælde af at Summer Danseskole skal aflyses, vil du få det fulde beløb tilbagebetalt minus transaktionsgebyr ved forsendelse til udlandet eller i DK

Forsikring: I tilfælde af at du skal afbestille, anbefaler vi, at du køber en afbestillingsforsikring hos dit forsikringsselskab. La Perla Experience sælger ikke afbestillingsforsikring. 

Kom og vær en del af denne nye oplevelse. Det skal du ikke gå glip af!

*Topic 5: TRANSPORT-COVID.19

MUSHOLM
Ferie · Sport · Konference: 

Adressen: Musholmvej 100 4220 Korsør

Hvordan kommer du dertil med fly, tog og taxi:

Fra Københavns Lufthavn: Tag regionaltoget til Københavns Hovedbanegård og skift til intercitytog (se nedenfor for mere information). Det tager kun en time at komme til Musholm. 

Fra Billund Lufthavn: Tag bus 43 mod Vejle, og stig af ved Vejle Trafikcenter. Tag derefter et intercitytog, og stig af på Odense Station. Tag til slut intercitytoget mod Østerport Station, og stig af ved Korsør. Det tager omkring to-en-halv timer at komme til Musholm.

Fra Københavns Hovedbanegård: Tag intercitytoget mod Esbjerg og Aalborg Station. Stig af ved Korsør og gå i 14 minutter til Musholm. Hvis du ønsker at tage en taxi i stedet, vil det kun tage dig tre minutter at nå frem.

Med taxi: https://dantaxi.dk/by/vestsjaelland/ . Der kan også ringes på tlf. +45 48 48 48.

 

Grundet COVID-19 kan ændringer i programmet forekomme, men vi vil altid forsøge at finde den bedst mulige løsning for os alle! Når vi nærmer os SDS begyndelsesdato, vil vi give nærmere information om de sikkerhedsprocedurer (eksempelvis i form af PCR-test), som kan blive aktuelle for sommerdanseskolen. 

Giv dig selv en skøn ferieoplevelse denne sommer. Du fortjener det!

X