HAR DU ET SPØRGSMÅL

Follow us

Early Bird until the 1st of September

Trip To Cuba from the 25th of March to the 10th of April 2020

Search

 • No products in the cart.

Summer Dance School i Danmark

HAV DET SJOVT MED LÆRERIGE MASTERCLASSES, SJOVE DANSE-WORKSHOPS, STRANDFEST OG UNDERHOLDENDE FESTLIGHEDER. EN FERIE FULD AF DANS OG SOLSKIN VED DEN DANSKE KYSTLINJE, BLOT EN TIMES KØRSEL FRA KØBENHAVN. KOM OG VÆR EN DEL AF LA FIESTA!,EN FERIE FULD AF DANS OG SOLSKIN VED DEN DANSKE KYSTLINJE, BLOT EN TIMES KØRSEL FRA KØBENHAVN. KOM OG VÆR EN DEL AF LA FIESTA!

HAV DET SJOVT MED LÆRERIGE MASTERCLASSES, SJOVE WORKSHOPS, STRANDFEST OG ANDRE UNDERHOLDENDE FESTLIGHEDER. EN FERIE FULD AF DANS OG SOLSKIN VED DEN DANSKE KYSTLINJE, BLOT EN TIMES KØRSEL FRA KØBENHAVN. KOM OG VÆR EN DEL AF “LA FIESTA”!

NEDENFOR FINDER DU OPLYSNINGER OM FØLGENDE:

Punkt 1: Inkluderet i prisen
Punkt 2: Program & ofte stillede spørgsmål og deres svar
Punkt 3: Instruktørerne og assistenterne
Punkt 4: Afbestilling & vilkår
Punkt 5: Transport

Har du spørgsmål?

Kontakt Yanet Scriver via

Tlf: 30 58 61 00

Email: info@laperlaexperience.com

1-INKLUDERET I PRISEN

 • ``SUMMER DANCE SCHOOL`` PÅ MUSHOLM - ALL INCLUSIVE

 • 1 DKK Mere info kommer snarest

  “SUMMER DANCE SCHOOL” I DANMARK FRA D. 7-12 AUGUST
 • Morgenmad fra d 8 til d. 12 

  Frokost fra d. 8. til d. 11 

  Aftensmad fra d. 7. til d. 11 (alle måltider serveres som buffet) 

  Alle workshops og masterclasses

  Social dans med DJ

  Strandfest

  Gallafest (Der serveres buffet som 1 ret + dessert efter mad)

  Standard dobbeltværelse

  NYT!!!!

  Denne gang får du rabat, hvis du tilmelder dig med en partner af modsatte køn/rolle (fører eller følger) . Det er en fordel men ikke et krav, at I danser på samme niveau. Man behøver ikke hverken bo eller danse sammen med vedkommende for, at opnå rabatten.

  Når du tilmelder dig så skal du skrive navn på din partner, så vi ved hvem hun/han er.

  På SDS 2023 kan du bo på dobbeltværelse, i telt eller campingvogn, der hjemme og som noget nyt kan du nu booke enkeltværelse.

  Klik på BOOK NU og find mere information om boligtyper og priser

  Faciliteter på Musholm:

  Restaurant Evald K

  Gym

  Strand

  Summer Dance School er all inclusive. Alle senge er klar til brug med linned, dyne og pude, og der er ét stort samt ét lille håndklæde pr. person. Du skal kun huske at have dit kreditkort eller mobilepay klar til, at købe drinks i “Rico Rico Bar”.

MERE INFO OM PRISER OG BOLIGTYPER kommer snarest!

SE VIDEOEN AF SDS 2021

TJEK DE FANTASTISKE FACILITETER PÅ MUSHOLM

2-PROGRAM

En sommer danseskole for alle niveauer og hver en smag!

Vi arbejder på at sammensætte en gruppe instruktører, der kan undervise på forskellige niveauer og i mange  forskellige stilarter, så vi kan tilbyde et inspirerende, udfordrende, sjovt og komplet danseprogram til dig!

På skolen vil vi have workshops for begyndere, let øvede,  samt øvede danser.

Du vil have mulighed for at opleve forskellige dansestile som Afro, Son, Cha cha chá, Salsa, Reggaetón, Bachata Fusion, Kizomba, Rueda Llanta Style, Salsatón og meget mere.

Vi tilbyder også morgenyoga og latin udstrækning, der vil hjælpe din krop til at slappe af og restituerer, samt gøre dig klar til mere dans.

Der er mulighed for at deltage i partnerwork, footwork og styling for både mænd og kvinder på alle niveauer. Der er derfor rig mulighed for masser af dans, selvom du ikke tilmelder dig med en partner.

FAQ (ofte stillede spørgsmål og deres svar)

+ - SKAL JEG TILMELDE MIG MED EN DANSEPARTNER?

Det er ikke et krav men en fordel, hvis du gerne vil spare penge.

NYT!!!!

Denne gang får du rabat, hvis du tilmelder dig med en partner af modsatte køn/rolle (fører eller følger) . Det er en fordel men ikke et krav, at I danser på samme niveau. Man behøver ikke hverken bo eller danse sammen med vedkommende for, at opnå rabatten.

Når du tilmelder dig så skal du skrive navn på din partner, så vi ved hvem hun/han er.

+ - SKAL MAN SELV MEDBRINGE LINNED, HÅNDKLÆDER, SHAMPOO, SÆBE OG FØNTØRRE?

Alle senge er klar til brug med linned, dyne og pude, og der er ét stort samt ét lille håndklæde pr. person. Ligeledes er der en lille pakke med shampoo og sæbe, samt en håndsæbedispenser på alle badeværelser. Alt dette er inklusiv i prisen. Føntørrer og strandhåndklæde skal du selv medbringe.

+ - Hvornår er udtjekning?

Lørdag den 12 august kl. 11:00 skal alle være ude af værelserne. Du kan efterlade din bagage i receptionen mens du spiser morgenmad.

+ - KAN JEG KØBE BILLETTER TIL KUN GALLAFESTEN OG/ELLER BEACH PARTY?

Ja, det kan du godt.

Beach party d.10 August  fra 13:30-18:30 vil koste 85 DKK inkl. Ønsker du at spiser frokost så skriv til os, vi finder en løsning. Billet til baren købes på dagen. Det er ikke tilladt at medbringe egne drikkevare.

Gallafesten d. 11 August fra kl 19:00-02:00 koster 350 DKK inkl. middag, shows, og fest.

Tilmelding til disse åbner d. 7 juli 2023.

+ - KAN MAN BOOKE TID TIL MASSAGE PÅ SDS?

Ja. Du kan booke tid til at slappe af og få løsnet  dine muskler hos vores massør.

+ - KAN JEG BOOKE PRIVAT DANSEUNDERVISNING?

Ja, det kan du godt! Du er velkommen til at spørge din favorite instruktør, om han/hun er ledig og vores assistenter vil hjælpe dig med, at arrangere det.

+ - MÅ MAN HAVE EGNE DRIKKEVARER ELLER EGEN FORPLEJNING MED I LOKALERNE I HOVEDBYGNINGEN?

Nej, egen forplejning er kun tilladt i feriehusene/værelserne og de dertilhørende terrasser. Drikkevarer og forplejning til indtagelse i mødelokaler, hal eller andre lokaler i hovedbygningen, skal købes i restauranten eller receptionen.

+ - PARKERING OG ANDEN NYTTIG INFORMATION

Der er gode parkeringsmuligheder både foran og omkring Musholm.

Tæt på træningscenteret er der omklædningsrum med brusebad til både mænd og kvinder.

Lige ved stranden ligger et badehus, hvor du kan klæde om, kommer på toilettet, og gøre klar til at komme i vandet!

GODT AT VIDE/ VIGTIGT

1-D. 10. August (hvis vejret er til det) vil vi afholde vores hyggelige strandfest! Så gør dig klar til fiesta! Der vil være både dansekonkurrencer og uddeling af præmier til gruppen med det hyggeligste strandhjørne. Så bare slip fantasien løs, medbring alle dine farverige strandgadgets, -stole, -farverig parasoller og lanterner til den mest festlige oppyntning og hop i den blomstrede hawaiiskjorte og accessories! 

2-D. 11. August vil vi afholde vores Gala Party som er inkl. i prisen . Hvis du kender nogle som ønsker at deltage så er prisen 350 DKK ( per person) som inkluderer middag, show, og fest. TEMA VIL VÆRE “Great Gatsby” for inspiration klik HER

3-Vi vil fortsætte med vores APS= “Afro Percussion & Singing” Disse workshops har fokus på at lære dig at spille på trommer og at synge de forskellige afro sange. Underviser vil fokusere på at lære dig få stilarter så vi kan nå at lære dem så grundigt så muligt.

For at få det bedste ud af undervisningen vil dette kursus være kun for dem som tilmelder sig på forhånd. Der er plads til 10-15 faste deltagere. Deltagerne vil også have mulighed for at deltage på danse workshops før eller efter APS workshops også at spile levende musik på nogle af danse workshops.

Mere info om de forskellige dance workshops gøres offentlig en uge før SDS starter

3-MØD INSTRUKTØRERNE og assistenterne PÅ DIN SOMMERDANSESKOLE

KOM OG MØD DENNE FANTASTISKE DANSETRUP – HÆREN AF HERLIGE MENNESKER, DET MULTITASKENDE HOLD, DET ENGAGEREDE ORKESTER. VORES MESTRE, DEM SOM VIL LÆRE DIG ALT OM MUSIK, PRÆCISION, ELEGANCE, DEN FUNKY LATINO-ATTITUDE OG MERE! KOM OG VÆR EN DEL AF DENNE FIESTA!
IMG_6585

Diana Rodríguez

IMG_6595

Pedro Ricardo

IMG-6597

Liliana de Lima

IMG-5243

Julio Nápoles

IMG-5157

El Yau Molina

EVENT PHOTOGRAPHY

DJ Mac

DSC05205-292 (1)

Raymon Sanchez

_F1_7823

Yanet Scriver

EVENT PHOTOGRAPHY

Moa Mac

DSC04173-10 (1)

Steffen Tofthøj

IMG-5221

Raisa Castro

10530508_907610105922019_247515018024769359_o

Raidel Medina

Yohan Ramon

DSC05005-227

Jaime Herrera

274919016_277475654523412_8423246749635830692_n

Iris Poparic

DSC05672-452 (1)

Chris Ferrara

DSC04493-71

Nicola Franks

IMG-4398

Francesca Bardaro

4: VILKÅR OG BETINGELSER

LÆS VENLIGST GRUNDIGT:  

I tilfælde af AFBESTILLING:

Afbestilling før d. 7. Maj: Hvis du afbestiller før d. 7. Maj, vil du få det betalte kursusbeløb tilbagebetalt minus et administrationsgebyr på 750 DKK.

Afbestilling efter d. 7. Maj: Hvis du afbestiller efter d. 7. Maj, vil du miste det fulde kursusbeløb. Vær venligst opmærksom på, at du kan sælge din plads videre til en anden deltager, men at vi skal informeres om dette KUN via mail.

I tilfælde af at Summer Danseskole skal aflyses, vil du få det fulde beløb tilbagebetalt minus transaktionsgebyr ved forsendelse til udlandet eller i DK

Forsikring: I tilfælde af at du skal afbestille, anbefaler vi, at du køber en afbestillingsforsikring hos dit forsikringsselskab. La Perla Experience sælger ikke afbestillingsforsikring. 

Kom og vær en del af denne nye oplevelse. Det skal du ikke gå glip af!

*Topic 5: TRANSPORT-COVID.19

MUSHOLM ligger meget tæt på de offentlig transport/ Korsør St
Ferie · Sport · Konference: 

Adressen: Musholmvej 100 4220 Korsør

Hvordan kommer du dertil med fly, tog og taxi:

Fra Københavns Lufthavn: Tag regionaltoget til Københavns Hovedbanegård og skift til intercitytog (se nedenfor for mere information). Det tager kun en time at komme til Musholm. 

Fra Billund Lufthavn: Tag bus 43 mod Vejle, og stig af ved Vejle Trafikcenter. Tag derefter et intercitytog, og stig af på Odense Station. Tag til slut intercitytoget mod Østerport Station, og stig af ved Korsør. Det tager omkring to-en-halv timer at komme til Musholm.

Fra Københavns Hovedbanegård: Tag intercitytoget mod Esbjerg og Aalborg Station. Stig af ved Korsør og gå i 14 minutter til Musholm. Hvis du ønsker at tage en taxi i stedet, vil det kun tage dig tre minutter at nå frem.

Med taxi: https://dantaxi.dk/by/vestsjaelland/ . Der kan også ringes på tlf. +45 48 48 48.

Giv dig selv en skøn ferieoplevelse denne sommer. Du fortjener det!

X