HAR DU ET SPØRGSMÅL

Follow us

Early Bird until the 1st of September

Trip To Cuba from the 25th of March to the 10th of April 2020

Search

 • No products in the cart.

Summer Dance School i Danmark

.

HAV DET SJOVT MED LÆRERIGE MASTERCLASSES, SJOVE DANSE-WORKSHOPS, STRANDFEST OG UNDERHOLDENDE FESTLIGHEDER. EN FERIE FULD AF DANS OG SOLSKIN VED DEN DANSKE KYSTLINJE, BLOT EN TIMES KØRSEL FRA KØBENHAVN. KOM OG VÆR EN DEL AF LA FIESTA!

PROGRAMMET VIL DÆKKE FØLGENDE PUNKTER:

 • Punkt 1: Inkluderet i prisen
 • Punkt 2: Hvorfor Musholm?
 • Punkt 3: Instruktørerne og assistenterne
 • Punkt 4: Program (vær venligst opmærksom på at ændringer kan forekomme)
 • Punkt 5: Betalings- og afbestillingsprocedurer
 • Punkt 6: Ekstra omkostninger. Andre tjenester til rådighed.
 • Punkt 7: Transport. Covid 19

Har du nøgle spørgsmål?

Tlf: 30 58 61 00

Email: info@laperlaexperience.com

Yanet

Vil du booke et online møde?

1-INKLUDERET I PRISEN

 • Early Birds

 • 5885 DKK (tilmelding åbner først den 5 April)

  FREM TIL D. 1. MAJ 2021
 • Morgenmad fra d. 9. til d. 13.

  Frokost fra d. 9. til d. 13.

  Aftensmad fra d. 8. til d. 12.

  Alle workshops og masterclasses

  Alle fester

  Strandfest

  Dobbelt- og/eller gruppeværelser er samme pris per person

  Incl administration og gebyr

  NOTE: For campingvogne og hjemmeboende: 4895 DKK (begrænsede pladser)

  Fra d. 2. maj vil prisen være 5985 DKK for dobbelt- og gruppeværelser og 4985 DKK for campingvogne og hjemmeboende. 

  Incl Administration og gebyr.

IMG-0624
IMG-0609

Facilities:

Restaurant Evald K

Strand

Gym

2-HVORFOR MUSHOLM?

Du vil støtte en god sag og gøre en forskel!

Med udvidelsen af Musholm har The Danish Muscular Dystrophy Foundation skabt en attraktive ferie- og fritidsoplevelser på en ny og innovativ manér, hvor aktiviteter kan blive tilpasset individuelle færdigheder, ambitioner og funktioner.

Visionen er at skabe et resort, hvis arkitektoniske design omfavner diversitet ved at opfordre til øget deltagelse, interaktion, fællesskabsånd, læring og socialt samvær og derved hjælpe til skabelsen af et fællesskab med mere diversitet. Et ferieresort, der ikke længere “kun” er for folk med neuromuskulære sygdomme, men for alle.

Andre faciliteter:

Der er også god parkeringsmuligheder både foran og omkring Musholm. Tæt på gym er der også omklædningsrum med brusebad til både mænd og kvinder.Lige ved stranden ligger også et badehus, hvor du kan klæde om og gøre klar til at komme i vandet!

Stedet er meget tæt på offentlig transport.

Get the feeling!

3-MØD INSTRUKTØRERNE og assistenter PÅ DIN SOMMERDANSESKOLE

KOM OG MØD DENNE FANTASTISKE DANSETRUP – HÆREN AF SJOVE MENNESKER, DET MULTITASKENDE HOLD, DET ENGAGEREDE ORKESTER. VORES MESTRE, DEM SOM VIL LÆRE DIG ALT OM MUSIK, PRÆCISION, ELEGANCE, DEN FUNKY LATINO-ATTITUDE OG MERE! KOM OG VÆR EN DEL AF DENNE FIESTA!
143887426_244563407260509_9040200945800102853_n

Lexi and Pedro

C1A32647-76EF-4E34-B1E9-B5401016

Steffen Tofthøj

Domi Wrzesiok

rey

Reinier Leme

Sus Andreasen

IMG-0493

DJ Mac

IMG-0118

Erik and Katinka

IMG-5398

Julio Napoles

Daniela Horta

Yosvany Torres

IMG-7892

Sabine Laulund

IMG-0271

Caspa and Becca

4:Program

En sommerdanseskole måske for alle niveauer og smage!

Vi regner med en gruppe af instruktører, der vil kunne optræde med forskellige niveauer og stile, og vi ønsker at udnytte dette til vores fordel for at kunne arrangere et mere komplet danseprogram for dig!

På skolen vil vi have workshops for begyndere, mellem 1 og 2 samt øvede danser.

Dansestilene, du vil opleve, kommer til at være blandt andre:

Afro, son, chachachá, salsa, reggaetón, bachata sensual og dominican, kizomba og urban kiz Salsa romántica og Salsatón.

Vi vil også tilbyder dig morgenyoga og latin stretching, der vil hjælpe din krop til at slappe af og samtidig gøre den klar på mere dans!

Vi vil også tilbyde footwork-, parnerwork-, men’s- og ladies’ style-hold til alle niveauer. Så hvis du melder dig til uden partner, vil der være masser af muligheder for dig!

Grundet COVID-19 kan ændringer i programmet forekomme, men vi vil altid forsøge at finde den bedst mulige løsning for os alle!

Højdepunkter-Vigtigt at vide

-D. 10. august vil der blive afholdt en musik fortolkningsworkshop for alle niveauer. Du vil lære nogle af de hemmeligheder at kende, som kan hjælpe dig med at forbedre din musikalske forståelse. Sagt med andre ord vil du lære mere om, hvordan du oversætter musikken til bevægelser!

D. 11. august (hvis vejret er til det) vil vi afholde vores hyggelige strandfest! Så gør dig klar til fiesta! Der vil være både dansekonkurrencer og uddeling af præmier til gruppen med det hyggeligste strandhjørne. Så bare slip fantasien løs, medbring alle dine farverige strandgadgets, -stole, -farverig parasoller og lanterner til den mest festlige oppyntning og hop i den blomstrede hawaiiskjorte og accessories!

-D. 12. august vil vi afholde en stor fest. Hvis du har en ven, der ønsker at blive en del af det, kan han/hun være med til middag, show og fest. Vi håber på, at COVID-19-situationen vil være under kontrol til den tid, så det må fejres! Yderligere detaljer (pris og program) og information følger.

D. 13. august til den sidste workshop har vi et ønske om at slutte ferien af med masser af positiv energi og sjov! Vi vil introducere dig til den mest populære street-dance på Cuba: “CONGA”. Tag dit mest farverige karnevalstøj på den dag Let’s dance!

På skolen vil du kunne nyde lærerige workshops for alle niveauer, mens der samtidig vil være tid om eftermiddagen til at slappe af ved stranden, gå en tur eller tage en privat undervisningstime. Husk at det er ferie!

5: VILKÅR OG BETINGELSER

PLEASE READ CAREFULLY

I tilfælde af AFBESTILLING:

Afbestilling før d. 1. Juni: Hvis du afbestiller før d. 1. Juni, vil du få det betalte kursusbeløb tilbagebetalt minus et administrationsgebyr på 400 DKK.

Afbestilling efter d. 1. Juni: Hvis du afbestiller efter d. 1. Juni, vil du miste det fulde kursusbeløb. Vær venligst opmærksom på, at du kan sælge din plads videre til en anden deltager, men at vi skal informeres om dette (kun) via mail.

I tilfælde af at Summer Danseskole skal aflyses, vil du få det fulde beløb tilbagebetalt.

Forsikring: Hvis du vil være sikker på at få det fulde beløb tilbagebetalt minus administrationsgebyret på 400 DKK i tilfælde af afbestilling, anbefaler vi, at du køber en afbestillingsforsikring hos din forsikringsselskab. La Perla Experience sælger ikke afbestillingsforsikring. 

Kom og vær en del af denne nye oplevelse. Det skal man ikke gå glip af!

6: EKSTRA OMKOSTNINGER. ANDRE TJENESTER TIL RÅDIGHED.

På sommerdanseskolen er næsten alle ydelser inkluderet i prisen. Du vil blot skulle have lommepenge til drinks, samt hvis du ønsker at købe danse accessories og vores event-t-shirt (vær venligst opmærksom på, at event-t-shirten udelukkende kan købes på forhånd).

Du kan også booke tid til at slappe af og få dine muskler løsnet op hos vores massør.

Er du interesseret i en privat undervisningstime med en af vores instruktører? Spørg ved sommerdanseskolens receptionsskranke, og vi vil hjælpe dig med at få det arrangeret.

*Topic 7: TRANSPORT

MUSHOLM
Ferie · Sport · Konference is located at: 

Musholmvej 100

4220 Korsør

Hvordan man kommer dertil med fly, tog og taxi:

Fra Københavns Lufthavn: Tag regionaltoget til Københavns Hovedbanegård og skift til intercitytog (se nedenfor for mere information). Det tager kun en time at komme til centeret. 

Fra Billund Lufthavn: Tag bus 43 mod Vejle, og stig af ved Vejle Trafikcenter. Tager derefter et intercitytog, og stig af på Odense Station. Tag til slut intercitytoget mod Østerport Station, og stig af ved Korsør. Det tager omkring to-en-halv timer at komme til centeret.

Fra Københavns Hovedbanegård: Tag intercitytoget mod Esbjerg og Aalborg Station. Stig af ved Korsør og gå i 14 minutter til Musholm. Hvis du ønsker at tage en taxi i stedet, vil det kun tage dig tre minutter at nå frem.

Med taxi: https://dantaxi.dk/by/vestsjaelland/ . Der kan også ringes på tlf. +45 48 48 48.

COVID-19: Vi håber på, at COVID-19-situationen vil være under kontrol til sommer. Vi tror på, at der er en bedre chance for, at myndighederne har åbnet landet op til den tid. Når vi nærmer os skolens begyndelsesdato, vil vi give nærmere information om de sikkerhedsprocedurer (eksempelvis i form af PCR-test), som vil blive aktuelle for sommerdanseskolen.

Giv dig selv en skøn ferieoplevelse denne sommer. Du fortjener det!

X