HAR DU ET SPØRGSMÅL

Follow us

Early Bird until the 1st of September

Trip To Cuba from the 25th of March to the 10th of April 2020

Search

 • No products in the cart.

Privatpolitik

Dato: Januar 05, 2019

La Perla Experience IVS (“os”, “vi” eller “vores”) opererer www.laperlaexperience.com (“ydelsen”).

Denne side informerer dig om vores politik omhandlende opsamlingen, brugen og offentliggørelsen af personlig data, når du bruger vores ydelser, samt dine valgmuligheder i forbindelse med denne data. Vores privatpolitik hos La Perla Experience IVS er baseret på “Free Privacy Policy Template Website”-hjemmesiden. Vi benytter din data til at forsyne og forbedre vores ydelser. Ved brugen af vores ydelser samtykker du til samlingen og brugen af information i overensstemmelse med denne politik. Medmindre der på anden vis er defineret andet i dette afsnit om privatpolitik, har vilkår brugt i denne privatpolitik den samme betydning som ved vores Vilkår og Betingelser fra www.laperlaexperience.com.

 

Informationsopsamling og -brug

Vi samler flere forskellige slags informationer til forskellige formål for at forsyne og forbedre vores ydelser til dig.

Opsamlede typer af data

Personlig data

Mens du benytter vores service, beder vi dig muligvis oplyse bestemte personlige identificerbare informationer, der kan benyttes til at kontakte eller identificere dig (“personlig data”). Personlig identificerbar information kan inkludere, men er ikke begrænset af:

 • E-mailadresse
 • Navn- og efternavn
 • Telefonnummer
 • Adresse, stat, provins, ZIP code/postnummer, by

 

Brug af data

La Perla Experience IVS benytter den opsamlede data på forskellig vis:

 • For at forsyne og vedligeholde ydelserne
 • For at notificere dig i forbindelse med ændringer i vores ydelser
 • For at lade dig deltage i interaktive funktioner ved vores ydelser, når du vælger at benytte dem
 • For at tilbyde kundepleje og -support
 • For at tilbyde analyser eller værdifuld information, således at vi kan forbedre vores ydelser
 • For at overvåge brugen af vores ydelser
 • For at opfange, forhindre og ordne tekniske udfordringer

Din information, herunder personlig data, vil muligvis blive overført til – samt vedligeholdt på – computere lokaliseret uden for din stat, provins, land eller andet regerings- eller retsområde, hvor databeskyttelseslove muligvis adskiller sig fra dem i dit retsområde

Hvis du er lokaliseret uden for Danmark og vælger at overføre information til os, vær venligst opmærksom på, at vi overfører dataen, herunder personlig data til Danmark og behandler den der.

Dit samtykke til denne privatpolitik samt din tilførsel af sådanne informationer repræsenterer din accepteren af denne overførsel.

La Perla Experience IVS vil gøre det nødvendige for at sikre, at din data er behandlet sikkert og i overensstemmelse med vores privatpolitik, samt at ingen overførsel af din personlige data til en organisation eller land vil finde sted, medmindre der er tilstrækkelig kontrol, og herunder garanteret sikkerhed for din data og andre personlige informationer.

Afsløring af data

Lovkrav

La Perla Experience IVS vil muligvis afsløre din personlige data, hvis det i god tro menes, at sådan aktion er nødvendig:

 • Til et firma med juridisk forpligtelse
 • For at beskytte og forsvare La Perla Experience IVS’ rettigheder eller ejendomme
 • For at forhindre eller undersøge mulige fejl i forbindelse med ydelserne
 • For at beskytte personlig sikkerhed hos brugere af ydelserne eller offentligheden
 • For at beskytte mod juridisk forsvar

Datasikkerhed

Din datas sikkerhed er vigtig for os, men husk, at ingen transmissionsmetode over internettet ved elektronisk opbevaring er 100% sikker. Selvom vi stræber efter at benytte kommercielt acceptable midler til at beskytte din personlige data, kan vi ikke garantere dens absolutte sikkerhed.

Serviceudbydere

Vi vil muligvis ansætte tredjepartsfirmaer og -individuelle for at lette vores ydelser (“serviseudbydere”), for at de kan tilbyde ydelser på vores vegne, udøve service-relaterede ydelser eller assistere os i vores analyse af brugen af vores ydelser.

Disse tredjeparter har udelukkende adgang til din personlige data for at kunne udføre arbejde på vejne af os og er obligerede til ikke at afsløre eller bruge denne på nogen anden måde.

Analyse

Vi benytter muligvis tredjepartsserviceudbydere for at overvåge og analysere brugen af vores ydelser.

 • Google Analytics
 • Google Analytics er en webanalyseservice udstedt af Google, som kan tracke og rapportere hjemmesider

Google benytte den opsamlede data til at tracke og overvåge brugen af vores service. Denne data er delt med andre Google-ydelser. Google vil muligvis benytte den opsamlede data til at kontekstualisere og personificere reklamerne på dens eget netværk.

 • Du kan fravælge Googles tilgang til din aktivitet ved at blokere Google Analytics ved installationen af Google Analytics opt-out browser add-on. Denne forhindrer Google Analytics JavaScript’et (ga.js, analytics.js, and dc.js) i at dele informationen med Google Analytics.
 • For mere information om Googles praksis til beskyttelse af personlige oplysninger, besøg venligst Google Privacy & Terms-hjemmesiden: https://policies.google.com/privacy?hl=en

Ændringen af denne privatpolitik

Vi vil muligvis opdatere vores privatpolitik fra tid til anden. Vi vil i så fald underrette dig om enhver ændring ved at lægge den nye privatpolitik op på denne side.

Vi vil derudover underrette dig via email og/eller fremtrædende varsel på din ydelse, før selve ændringen træder i kraft, samt opdatere “Dato”’en i toppen af denne “Privatpolitik”.

Vi råder dig til at gennemlæse denne privatpolitik regelmæssigt i tilfælde af ændringer. Ændringer i denne privatpolitik er trådt i kraft, når de står på denne side.

Kontakt os

Hvis du har nogle spørgsmål om denne privatpolitik, kontakt os venligst:

 • Via email: info@laperlaexperience.com
 • Ved at besøge denne side på vores hjemmeside: www.laperlaexperience.com
 • Via telefonnummer: +45 3058 6100

X