Follow us

  Search

  • No products in the cart.

  Kommende events, fester og workshops

  Denne sektion er for dem, som ønsker at være en del af de sociale arrangementer eller danseaktiviteter, som La Perla Events står for. Disse events er åbne for offentligheden, og her er enhver mere end velkommen til at deltage.

  Kom til ``Summer Dance School`` fra 5-10 August 2024

  FÅ INSPIRATION TIL DIN NÆSTE EVENT

  Denne sektion er for dem, der ønsker at booke en privat- eller firmaevent. Disse events er kun forbeholdt inviterede gæster, og altså ikke åbne for offentligheden.

  VORES MÅL

  Vores ønske er, at du oplever en lille bid af den sjove latinske atmosfære og connecter med dansen og den latinske kultur, om det så er ved en intro-salsa-time for begyndere, en lækker middag eller en temafest. Vi er her for at fejre din næste sociale event, sommer- eller julefest, bryllup, fødselsdag eller jubilæum.
  Moderne klienter åbne for unikke oplevelser er vores fokus. Vi leder efter dem, der er klar til at skabe i samarbejde med os, og dem, som ønsker, at deres event bliver festlig og spontan med en smule humor og positiv energi. Hvis du leder efter mere end blot en erfaren event-planlægger, men en, der også er cool, rolig og hurtig på aftrækkeren bag scenen, så lad os mødes! Det vil være os en fornøjelse at hjælpe dig!

  BOOK LA PERLA TIL DIT NÆSTE EVENT!

  Gæstebog

  Hvad vores gæster har sagt om os.

  Vores bryllup i Havana

  ...Den ekstra lille event, som foregik i Havana, var et impulsivt bryllup, hvor Trine Brask Kristiansen friede til mig!!!! Det endte med 5 dages forberedelse i samarbejde med La Perla Experience. Brylluppet blev fejret på Casa Particular med blomsterdekorationer, begejstret katolsk præst, typisk cubansk mad og ægte amerikanske biler! Jeg anbefaler i særdeleshed La Perla Experience til at blive gift i Cuba. Yanet er en fantastisk arrangør, kreativ innovativ og har forbindelser.

  Steffen Tofthøj Dance Teacher

  Ferie i Cuba

  Yanet og Adán var på allerforeste linje på den smukt organiserede oplevelse og danseferie, der overgik alle mine forventninger. I Cuba blev vi super behageligt indkvarteret af de sødeste værter, der både var ufarlige og rare. Der var både tid til eventyr, dans og spontan action – både i gruppen og alene – hvilket gjorde rejsen ekstraordinær. Yanet og Adán var altid klar på at reagere, når ting ændrede sig – Cuban style! Jeg anbefaler varmt La Perla Experience.

  Dorte Lund Hansen Nurse

  Sang brugt til en promovideo

  Jeg vil gerne takke La Perla Experience for det gode arbejde I gør. For at repræsentere cubanerne. Vores musik og kultur er i live!

  Bárbaro Fines Director at Mayimbe-Musician (pianist)

  Danseworkshops

  Jeg havde sådan en sjov og festlig aften på Workshop Adrenaline. Yanet og Julio er fantastiske instruktører. De skabte virkelig en sjov atmosfære at være i mens de lærte os nye figurer. Jeg nød især lady styling-holdet, eftersom Yanet har et godt øje for detalje endda helt ned til, hvordan man skal placere sine fødder rigtigt, og præcis hvad jeg er krævet for at forbedre mine færdigheder. Jeg giver mine varmeste anbefalinger.

  Ida Høybye Davidsen Art Lover

  Fødselsdagsfest

  Skøn atmosfære og virkelig lækker mad. Søde og smilende mennesker, der gør din aften til noget specielt. Imponerende og super godt show. Megen ros fra mig og mine gæster!

  Karin Schultz Accountant

  Julefest

  La Perle Experience forstår at skabe en atmosfære, der giver dig følelsen af at være i Cuba. Du kom direkte ud af kulden og ind i Cubas varme. Jeg anbefaler La Perla Experience til alle, som ønsker, at deres event bliver noget specielt.

  alberte Grønborg Nielsen Clinic Assistant

  EVENT KALENDER

  X