HAR DU ET SPØRGSMÅL

Follow us

Early Bird until the 1st of September

Trip To Cuba from the 25th of March to the 10th of April 2020

Search

 • No products in the cart.

Vores Identitet

At være cubanske er vores identitet, vores oprindelse, vores varemærke og vores brand. Vores logo repræsenterer, hvem vi er, og hvor vi kommer fra. Perlen i centrum af muslingeskallen repræsenterer Cuba i det Carribiske hav. I den afrocubanske kultur er både muslingen og havet forbundet med Yemayá – gudinden, der hersker over havene, samt symboliserer moderskab og frugtbarhed. Perlen symboliserer elegance, værdi og skønhed. Alt, hvad perlen repræsenterer, er hvad vi står for, og hvad vi ønsker at viderebringe med hver eneste service og produkt, vi sælger.

Lær os at kende

Vi er fra Havana. Bror og søster. Motiverede og passionerede professionelle med erfaring i service management og turisme, hvilket gør os i stand til at levere uforglemmelige oplevelser fra start til slut. La Perla Experience specialiserer sig i tilrettelæggelsen af events så vel som planlægning af danseferier til Cuba og Spanien. Vores dansestudie, der også er en del af vores udvalg af ydelser, ligger i Køge. Her træner vi udelukkende cubansk salsa og bachata samt andre latindanse.

yanet-cespedes2

Yanet Céspedes

Medejer af La Perla Experience i samarbejde med sin bror Adán. Uddannet hos National School of Arts (ENA) Cuba og i CPHBusiness Danmark som Serviceøkonom. Hun underviser som regel partner work-hold samt ladies’ style-holdene. Yanet er ansvarlig for marketing, booking og planlægning.

IMG_8205

Adan Joel

Ansvarlig for logistik og tilrettelægning af budget. Står derudover for at eleminerer hovedpiner foresaget af kedelige tal. Udvikler nye ideer. Med Kaptajn på dette sjove, skøre og unikke skib. Medejer af La Perla Experience. Adán er uddannet som ingeniør i Cuba og har læst både i CPH-Business og CBS Copenhagen Business School i Danmark.

Mere om teamet

Kom og mød dette fantastiske dansehold, multidisciplinære team, dem, der vil få dig til at smile og lære på en sjov måde! Denne skønne trup af engagerede undervisere og assistenter. Vær med i fællesskabet, nu du har muligheden for at lære nye færdigheder og nyde flere danse!

IMG_7346

Reinier Leme

Reiner er fra Havana, og i Cuba arbejdede han som professionel danser på “Conjunto Folclórico National” og “Compañia JJ”. Han har sit eget danseprojekt i København kaldt “The Cuban Roots” together with Elena, hvor han underviser i salsa og andre traditionelle cubanske danse. Han har undervist hos Salsa Libre Copenhagen og World Dance Academy. Derudover har han en cand.scient i fysiske sportsgrene.

Rebecca Toft

Siden Rebecca var ganske lille, har dansen været hendes helt store passion. Rebecca har en fortid som sportsdanser indenfor ballroom, hvor hun gennem mange år har opnået titler ved både nationale og internationale mesterskaber. Man mærker tydeligt Rebecca passion for den sensuelle Bachata, når hun underviser på et højt teknisk niveau i body movement, musikalitet, styling, footwork, connection og fortællingen mellem mand og kvinde

Sabine Laulund

Sabine Startede med salsa og bachata tilbage i 2014, men blev hurtigt forelsket i kizombaen. Har siden 2016 gået all in og taget på så mange festivaller som muligt rundt omkring i Europa. “For mig kan Kizomba noget som ingen anden pardans kan; musikken variere fra det helt stille til der super hurtige og så er der super meget frihed til at være kreativ og musikalsk.”

Image

Marrtin Molte

Dansen har altid haft Marrtin’s interesse og startede som helt ung med Jazzballet. Til dagligt arbejder Marrtin i forsikringsbranchen og har gjort det i omkring 30 år. Marrtin elsker dans og har danset til latinrytmer (salsa og bachata) i 4 år på flere forskellige danseskoler og dansesteder i København. Har bl.a. haft Yanet som underviser i salsa i flere sæsoner. Marrtin har altid fokus på at dansen skal være social, og ikke mindst sjovt hver gang vi danser – og har altid fokus at hjælpe og vejlede i undervisningen.

Ellie Noelle

Ellie har gennem de sidste 10 år undervist i forskellige slags dans og udstræk. Hun har en passion for at undervise og skabe connection med kroppen, det udspiller sig som regel i bevægelse på den ene eller den anden måde, men det kan også være igennem vejrtrækning. Ellie er meget mild i sin personlighed men hun elsker også at have en fest og få folk til at grine.

Image

Caspar Henriksen

Caspar har danset Ballroom og Latin Amerikanske danse i det meste af hans liv i hvilket han har vundet både nationale og internationale præmier. Igennem hans danse karriere har han haft stor motivation for teknik og har en virkelig god forståelse for hvordan bevægelser og serier sammensættes og virker. Så hvis du vil have  sjov og  interessant undervisning med fokus på teknik, fede moves og en masse grin, så har du chancen nu. Kom og deltag få en oplevelse af klassisk sensual bachata med et twist af ballroom og en masse sjove timer med ham.

Image (1)

Susanne Andresen

Susanne har fået undervisning hos La Perla Dansestudie siden sidste år, hvor hun meget hurtigt følte sig velkendt med de latinske bevægelser og deres historie. På et tidspunkt fandt vi ud af, at hun ikke blot er talentfuld, når det kommer til at danse, men også til at guide, strukturere og yde støtte til eleverne, eftersom hun også har en coaching baggrund. Oven i det er hun virkelig god til at socialisere sig og til at have det sjovt med de andre elever til undervisningen!

Mangler du et par smukke dansesko?

Aurora Monge

La Perla Experience er stolte af at kunne begynde samarbejdet med denne seje kunstner, danser og kreative skodesigner. Hvad er der ikke at lide! Aurora Monge er oprindeligt fra Barcelona, Spanien. Hun har dedikeret en lang periode af sin dansekarriere til klassisk dans og jazz. I øjeblikket er hun fuldt ud dedikeret til salsaens verden.

Bliv en del af La Perlas Dansefællesskab

Tilmelde dig på en af vores undervisningshold eller alle i dag og få mere at vide om, hvad La Perla Dansefællesskab kan tilbyde… Lad os fejre livet!

-Få nye venner på rejserne
-Vær en del af en mindeværdig oplevelse
-Knyt bånd med andre med samme interesse
-Få bedre kontakt til din krop og dit sind
-Deltag i eksklusive danseworkshops med rutinerede dans instruktører
Du vil elske, at når du danser, er du fuldstændig frakoblet hverdagslivet, og at du vil kunne gå hjem herfra med et stort smil!

 • Premium Plan

 • 855DKK

  PER MÅNED
 • Premium planen giver dig hver måned ubegrænset adgang til alle ønskede hold samt 50 DKK rabat til fester. For 855DKK om måneden kan du være med på 2 hold eller flere. Partner work-hold kræver dog forudbestilling, således at vi kan have samme antal ledere og følgere til stede i undervisningen.

  Tilføj venligst en note til din booking, der specificerer, hvilke partner work-hold du ønsker at deltage i.

 • Standard Plan

 • 450DKK

  PER MÅNED
 • Standardplanen giver dig udelukkende adgang til et specifikt træningshold hver måned. Nedenfor kan du finde mere information om netop dit favorithold. Partner work-hold kræver dog forudbestilling, således at vi kan have samme antal ledere og følgere til stede i undervisningen.

  Tilføj venligst en note til din booking, der specificerer, hvilke partner work-hold du ønsker at deltage i.

  Nyhed! Nu alle Standard medlemmer har også adgang til Latin Stretching hold hver Onsdag fra kl 19:10-20:10

 • Prøvetime

 • 185 DKK

  KUN EN KLASSE
 • Kom og find ud af om du kunne tænke dig at deltage i hele sæsonen. Hvis svaret er ja, kan du via Mobile Pay tilmelde dig og betale for din ønskede medlemsplan for resten af sæsonen på stedet. Hav en sjov og personlig time med din lærer og de andre deltagere.

  Hvis du ønsker at deltage på et partner work-hold, tilføj venligst en note til din booking, der specificerer, hvilke partner work-hold du ønsker at deltage i.

 • Køges' Latin Nights

 • 65DKK

  Entrance
 • På grund af COVID-19 så holder vi pause i KØGE LATIN NIGHTS fra 20:00-22:00 Vi fortsætter med regelmæssig danseundervisning i Theilgaards fra kl 18:00 til 20:00 Vi skal nok annoncere hvornår vi er klar til at feste igen! 🙂
 • Student Plan-Premium

 • 635DKK

  PER MÅNED
 • Selvfølgelig er studenter også velkomne! Denne plan giver dig hver måned ubegrænset adgang til alle ønskede hold samt 50 DKK rabat til fester. For 635DKK om måneden kan du være med på 2 hold eller flere. Partner work-hold kræver dog forudbestilling, således at vi kan have samme antal ledere og følgere til stede i undervisningen.

  Tilføj venligst en note til din booking, der specificerer, hvilke partner work-hold du ønsker at deltage i.

 • Student Plan Standard

 • 400DKK

  PER MÅNED
 • Studentplan-standard giver dig udelukkende adgang til et specifikt træningshold hver måned. Nedenfor kan du finde mere information om netop dit favorithold. Partner work-hold kræver dog forudbestilling, således at vi kan have samme antal ledere og følgere til stede i undervisningen.

  Tilføj venligst en note til din booking, der specificerer, hvilke partner work-hold du ønsker at deltage i.

  Nyhed! Nu alle Standard medlemmer har også adgang til Latin Stretching hold hver Onsdag fra kl 19:10-20:10

Vores partnere

 “Vi er stolte af vores partnere, der hjælper os med at levere ydelser af høj kvalitet!”

Contact


Lokationer

Dansestudie: Gymnasievej 21, 4600 Køge Denmark.
Dansestudiet er lokaliseret tæt ved hjertet af Køge centrum tæt på butikker, restauranter og offentlig transport.

Køges Latin Nights: Theilgaards Torv 6, 4600 Køge

Vi håber på at se dig. Lad os danse!

X