HAR DU ET SPØRGSMÅL

Follow us

Early Bird until the 1st of September

Trip To Cuba from the 25th of March to the 10th of April 2020

Search

 • No products in the cart.

Our Identity

At være cubansk er vores identitet, vores oprindelse, vores varemærke og vores brand. Vores logo repræsenterer, hvem vi er, og hvor vi kommer fra. Perlen i centrum af muslingeskallen repræsenterer Cuba i det Carribiske hav. I den afrocubanske kultur er både muslingen og havet forbundet med Yemayá – gudinden, der hersker over havene, samt symboliserer moderskab og frugtbarhed. Perlen symboliserer elegance, værdi og skønhed. Alt, hvad perlen repræsenterer, er hvad vi står for, og hvad vi ønsker at viderebringe med hver eneste service og produkt, vi sælger.

Lær os at kende

Yanet er fra Havana-Cuba. Motiveret og passioneret professionelle med erfaring i service management og turisme, hvilket gør hende i stand til at levere uforglemmelige oplevelser fra start til slut. La Perla Experience specialiserer sig i tilrettelæggelsen af events så vel som planlægning af danseferier til Cuba og Spanien. Vores dansestudie, der også er en del af vores udvalg af ydelser, ligger i Køge. Her træner vi udelukkende cubansk salsa og bachata samt andre latindanse.

yanet-cespedes2

Yanet Céspedes

Yanet er grundlægger og ejer af La Perla Experience. Uddannet hos National School of Arts (ENA). Hun underviser som regel partner work-hold samt ladies’ style-holdene. Hun er også ansvarlig for booking og planlægning af danseskole, danserejser og events.

DSC04334-21 (1)

Lene Olsen

Ansvarlig for logistik og tilrettelægning af budget. Står derudover for at eleminerer hovedpiner foresaget af kedelige tal. Med Kaptajn på dette sjove, skøre og unikke skib. Bogholder af La Perla Experience.

Mere om teamet

Kom og mød dette fantastiske dansehold, multidisciplinære team, dem, der vil få dig til at smile og lære på en sjov måde! Denne skønne trup af engagerede undervisere og assistenter. Vær med i fællesskabet, nu du har muligheden for at lære nye færdigheder og nyde flere danse!

IMG_7346

Reinier Leme

Reiner er fra Havana, og i Cuba arbejdede han som professionel danser på “Conjunto Folclórico National” og “Compañia JJ”. Han har sit eget danseprojekt i København kaldt “The Cuban Roots” together with Elena, hvor han underviser i salsa og andre traditionelle cubanske danse. Han har undervist hos Salsa Libre Copenhagen og World Dance Academy. Derudover har han en cand.scient i fysiske sportsgrene.

Sabine Laulund

Sabine Startede med salsa og bachata tilbage i 2014, men blev hurtigt forelsket i kizombaen. Har siden 2016 gået all in og taget på så mange festivaller som muligt rundt omkring i Europa. “For mig kan Kizomba noget som ingen anden pardans kan; musikken variere fra det helt stille til der super hurtige og så er der super meget frihed til at være kreativ og musikalsk.”

DSC05672-452 (1)

Christopher Ferrara

Christopher har en baggrund i capoeira og har et helt fantastisk talent for dans og bevægelse.

Han er blevet undervist i cubansk salsa i DK og på Cuba. Christopher har været underviser hos Salsa Cubana Cph gennem en årrække og er kendt for sin meget pædagogiske undervisningsform. Christopher har fokus på de tekniske detaljer i dansen samtidig med, at undervisningen skal være sjov også (og måske især) når det bliver svært og udfordrende.

DSC05000-223

Susanne Andresen

vores kære vært!

Susanne har fået undervisning hos La Perla Dansestudie siden sidste år, hvor hun meget hurtigt følte sig velkendt med de latinske bevægelser og deres historie. På et tidspunkt fandt vi ud af, at hun ikke blot er talentfuld, når det kommer til at danse, men også til at guide, strukturere og yde støtte til eleverne, eftersom hun også har en coaching baggrund. Oven i det er hun virkelig god til at socialisere sig og til at have det sjovt med de andre elever til undervisningen!

Mangler du et par smukke dansesko?

Aurora Monge

La Perla Experience er stolte af at kunne begynde samarbejdet med denne seje kunstner, danser og kreative skodesigner. Hvad er der ikke at lide! Aurora Monge er oprindeligt fra Barcelona, Spanien. Hun har dedikeret en lang periode af sin dansekarriere til klassisk dans og jazz. I øjeblikket er hun fuldt ud dedikeret til salsaens verden.

Bliv en del af La Perlas Dansefællesskab

Tilmelde dig på en af vores undervisningshold eller alle i dag og få mere at vide om, hvad La Perla Dansefællesskab kan tilbyde… Lad os fejre livet! -Få nye venner på rejserne -Vær en del af en mindeværdig oplevelse -Knyt bånd med andre med samme interesse -Få bedre kontakt til din krop og dit sind -Deltag i eksklusive danseworkshops med rutinerede dans instruktører Du vil elske, at når du danser, er du fuldstændig frakoblet hverdagslivet, og at du vil kunne gå hjem herfra med et stort smil!

 • Premium Plan

 • 865DKK

  PER MÅNED
 • Premium Planen giver dig hver måned adgang til to eller flere hold. Du behøver ikke en danse-partner for at registrere dig på et hold med pardans, men det er dog en fordel så der er samme antal ledere og følgere til undervisningen.

  Tilføj venligst en NOTE (op i højre i check out page)  til din booking, der specificerer, hvilke partner work-hold du ønsker at deltage i og skriv venligst om du tilmelder dig som ledere eller følgere.

 • Standard Plan

 • 460DKK

  PER MÅNED
 • Standardplanen giver dig udelukkende adgang til et specifikt træningshold hver måned. Du behøver ikke en danse-partner for at registrere dig på et hold med pardans, men det er dog en fordel så der er samme antal ledere og følgere til undervisningen.
 • Trial Class

 • 185 DKK

  Only one class
 • Kom og find ud af om du kunne tænke dig at deltage i hele sæsonen. Hvis svaret er ja, kan du via Mobile Pay tilmelde dig og betale for din ønskede medlemsplan for resten af sæsonen på stedet. Hav en sjov og personlig time med din lærer og de andre deltagere.

  Hvis du ønsker at deltage på et partner work-hold, tilføj venligst en note til din booking, der specificerer, hvilke partner work-hold du ønsker at deltage i.

 • Køges' Latin Nights

 • 65DKK

  Entrance
 • På pause
 • Student Plan-Premium

 • 645DKK

  PER MÅNED
 • Of course, students are also welcome!

  Student Plan-Premium giver dig hver måned adgang til to eller flere hold. Du behøver ikke en danse-partner for at registrere dig på et hold med pardans, men det er dog en fordel så der er samme antal ledere og følgere til undervisningen. Ønsker du at være på pardans letøvede 2 spørge venligst din instruktør om at tjekke dit niveau. Det gør vi så alle får den bedste danseoplevelse.

 • Student Plan Standard

 • 410DKK

  PER MÅNED
 • Student Plan-Standard giver dig udelukkende adgang til et specifikt træningshold hver måned. Partner work-hold kræver dog forudbestilling, således at vi kan have samme antal ledere og følgere til stede i undervisningen.

Vores partnere

 “Vi er stolte af vores partnere, der hjælper os med at levere ydelser af høj kvalitet!”

Contact


Lokationer

 

Dance Studio: Gammel Lyngvej 25, 1. sal, 4600 Køge
The Dance Studio is located in the heart of Køge Centrum close to shops, restaurants and public transportation.

Summer Dance School annual Event: Musholmvej 100 4220 Korsør

We hope to see you there. Let’s dance!

X