HAR DU ET SPØRGSMÅL

Follow us

Early Bird until the 1st of September

Trip To Cuba from the 25th of March to the 10th of April 2020

Search

 • No products in the cart.

Kultur- og Danseferie i Cuba 2021

PROGRAMMET VIL DÆKKE FØLGENDE EMNER:

Emne 1: Resumé – inkluderet i prisen
*Emne 2: Hvorfor Cuba?
*Emne 3: Byerne og deres indkvarteringsmuligheder
*Emne 4: Hvorfor vælge denne ferie?
*Emne 5: Betalingsprocedure
*Emne 6: Ekstra udgifter, andre ydelser og faciliteter
-Kontakt – ordforråd (gode ord at kende)
*Emne 7: “Festival de la Salsa en La Habana” arrangeret af Maykel Blanco

SKRIV ELLER RING TIL OS

Tlf: 30 58 61 00

Email: info@laperlaexperience.com

Yanet

VÆR MED TIL INFO MØDER

1-Ferie i Cuba 2021, Resumé

Ferien i Cuba er for enhver, som drømmer om at koble fra hverdagslivet, internettet og pligter i privat- og arbejdskalenderen. Kom og vær i kontakt med smuk natur, det autentiske cubanske folk, en tropisk strand og, sidst men ikke mindst, DIG SELV. Alle er velkommen, så sig det videre til din familie og venner. De er velkommen ombord også! Denne ferie er for jer dansere, der ønsker jer at danse med andre et nyt sted, og for jer ikke-dansere, der ønsker jer at se andre danse. Ja, for i Cuba elsker vi at danse og alt der måtte følge med!
 • Early Birds

 • 19.750 DKK

  Til og Med den 11th Oktober
 • Inkluderet i prisen på 19.750 DKK (early birds)
  (delt standard dobbeltværelset ) *for mere information om dette, læs venligst længere nede
  • Flybilletter med KLM t/r. Vi lander d. 17. februar og er tilbage i Danmark d. 4. marts 2021 (14 overnatninger i Cuba / 1 overnatning ved hjemrejsen til Danmark.)
  • Visa
  • Transport til Viñales d. 17. februar
  • En sodavand eller juice samt en sandwich på vejen til Viñales
  •  Logi i Viñales fra d. 17 februar (check-in) til d. 21. februar (check-ud) (4 overnatninger)
  • Morgenmad i Viñales i løbet af de 4 dages ophold
  • Transport tilbage til Havana d. 21. februar
  • Danselektioner på La Casa del Son fra mandag d. 22. til d. 26. februar fra 11:00-13:00
  • Logi i Havana by fra d. 21. februar (check-in) til d. 3. marts (check-ud) (10 overnatninger)
  • Morgenmad i løbet af de 10 dages ophold
  • Som en ekstra bonus vil vi have delvis transport i løbet af vores ophold i Havana på skemalagt tid fra d. 22.-26. februar 2021. Taxierne vil være til rådighed til/fra danseundervisningen, ved arrangerede gruppe-ture til dansesteder samt til/fra centrum af byen.
  Note: Dette er en DELVIS service. De arbejder ikke fuld tid for os. La Perla Experiences team vil ved specifikke begivenheder arrangere med taxachaufførerne, hvor og hvornår gruppen skal opsamles. Vær venligst opmærksom på, at du i nogle tilfælde vil være nødt til at betale for egen taxi.
  • Transport tilbage til lufthavnen d. 3. marts 2021. Vi ankommer til Danmark d. 4. Marts.

2-Hvorfor rejse til Cuba?

Cuba er ét af få lande i verden, som stadig den dag i dag forbliver sig selv og står i kontrast til de resterende lande. Der er ingen tvivl om, at størstedelen af Cubas fans føler sig knyttet til ikke blot vores rom, kaffe og tobak men også andre mindre turistede kvaliteter, for eksempel vores folk. I Cuba lever dag for dag. Ingen er sikre på, hvad der vil ske “mañana” … “Det, du ikke kan ordne i dag, ordner du “mañana.”

Vi mener, at dette er en virkelig god filosofi, når det kommer til at koble af fra arbejde og ekstremt pakkede dag-til-dag aktiviteter. For dem, som er åbne for det uventede og ønsker at bliver overrasket, bare følg med strømmen… Du er velkommen ombord! Lad os have det SJOVT!

TIDLIGERE CUBA-TUR

3-Byerne og deres indkvarteringsmuligheder

Vi vil i løbet af ferien bo på to forskellige lokationer: Pinar del Rio, Viñalesdalen og 10 de Octubre, Havana By. Den perfekte kombination af at opleve smuk natur og at føle sig tilbage i 50’erne! Havana er et antikt paradis!

Når først vi er ankommet til La Habana Airport, vil der holde en bus og vente på os, som derefter vil tage os direkte til Pinar del Rio, Viñalesdalen, Cuba. Du vil kunne nyde at være tæt på naturen og de cubanske traditioner over fire nætter i den fantastiske dal!

DSC_4005-2

Viñales

+ - Næste Stop?

Byen, Pinar del Rio, befinder sig omkring 180 km fra Havana by. Viñales er kendt for sin smukke natur, specielt de majestætiske “Mogotes”, sine bjerge, der karakteriserer landskabet omkring området, samt sine tobak- og kaffeplantager.

I den farverige og charmerende bys centrum kan du finde et skønt udvalg af “Paladares” (private restauranter ejet af cubanske entreprenører), som tilbyder ikke blot lokal men også international kogekunst og forfriskende drinks.

+ - Hvad er den gennemsnitlige temperatur i Viñales?

 

I Viñales, Cuba er somrene lange, varme og våde, mens vintrene er behagelige men også en smule vindblæste.

I løbet af februar ligger temperaturen omkring 26°C, og i marts ligger den omkring de 28°C. Dog kan de laveste temperature ligge omkring 18°C i februar og 19°C i marts.

+ - Hvor skal jeg bo?

Størstedelen af gruppen vil blive indkvarteret hos Nenita.

Hos Casa Nenita vil du føle den usammenlignelige “calor del guajiro” og smage den klassiske hjemmelavede kokosnød- og guavamarmelade med hjemmelavet og frisk ost. Der findes intet bedre end dette! Nenitas er placeret tæt på Viñales byens centrum og ligger dermed tæt på alle de velkendte attraktioner, lokale restauranter og barer i Viñalesdalen.

Hendes dedikation får os til at vende tilbage igen og igen. Hos hende føles det altid, som at være hjemme!

PS: The Casa Particulares er den cubanske version a Airbnb: Private huse udlejet af cubanske ejere. 

+ - Hvad kan man lave i Viñales?

Nogle eksempler er:

-Hesteridning.

-Besøge tobak- og kaffeplantagerne.

-Besøge Mural de La Prehistoria.

-Besøge Cueva del Indio.

Faciliteter

Restaurant

Bar

Swiming Pool

Copia de DSC_7918

Havana

+ - Hvor er det næste stop?

Havana, Cubas hovedstad og en af de mest populære byer at besøge, når man rejser til Cuba.

I løbet af 50’erne har Havana været en af amerikanernes foretrukne destinationer. Byen var hjemsted for god underholdning, skøn og sjov dans, samt natklubber, eksklusive kasinoer og cabareter, som de velkendte Tropicana og Parisien. Her blev der spillet god musik, og folk havde det sjovt!

I dag er mange enige om, at byens sjæl er blevet om muligt endnu mere populær. Mange drømmer om at se den, inden der ændrer sig for meget! I dag boomer den private sektor! Mange entreprenører i forskellige dele af byen tager initiativet og starter deres egen forretning, hvilket som regel fører til gode resultater.

Kom og oplev Cuba, Havana og Viñales med os – vi er lokale!

+ - Hvad er den gennemsnitlige temperatur i Havana?

I Havana, Cuba er skinner solen ofte næsten hele året rundt! Somrene er varme, og vintrene er korte, behagelige, fugtige, vindblæste og for det meste klare.I løbet af februar og marts ligger de varmeste temperaturer fra 25°C til 28°C, mens de laveste temperaturer ligger den omkring de 17°C til 20°C.

Så husk at pakke nok t-shirts, for når der skal danses har du muligvis brug for lidt ekstra!

+ - Hvor skal jeg bo?

Størstedelen af gruppen vil blive indkvarteret hos Casa Rosa og Casa Teresa.

I Havana vil vi blive ved med at samarbejde med Casa Rosa. Huset ligger 20 minutters bilkørsel fra centrum af byen (Parque Central) på den højeste del af byen. Her vil du blive forbløffet over den smukke 360°-udsigt over den gamle by.

Oven i det vil du blive overrasket over den gode service fra ejerne og deres ansatte, der altid efterlader dig med lysten til at vende tilbage. Derudover er der selvfølgelig cafeteriet og haven, der komplimenterer grunden… Det kan ikke blive meget bedre!

Hvis gruppen bliver store vil en del af gruppen blive lejet ind hos Casa Teresa, som ligger lige overfor Casa Rosa. Standarden er den samme som hos Casa Rosa, og frygt ikke, du vil stadig have adgang til Casa Rosa og kunne nyde morgenmad i selskab med resten af gruppen!

+ - Hvad kan man lave i Havana?

Nogle eksempler er:

-Klassisk køretur i bil.

-Gåtur i den gamle del af Havana.

-Oplev de sjoveste Paladares.

-Smage en god mojito.

-Besøge Callejón de Hamel og Fabric of Cuban Art, are some of the activities you could do at the legendary city.

FACILITETER

Cafeteria

Bar

Swiming Pool

Wellness

FACILITETER

Cafeteria

Bar

Swiming Pool

Wellness

Nogle af vores Danse og Kultur Workshops

4-Hvorfor vælge denne ferie?

A-På grund af vores baggrund, på grund af at vi er lokale, på grund af at vi elsker at planlægge din ferie! Vi tror på, at vi er dit perfekte link til at arrangere din tur til Cuba. Vi er lokale, samtidig med at vi dag for dag lærer den nordlige kultur bedre at kende og dermed bliver bedre til at hjælpe og arrangere for netop jer. Vi forsøger at gøre det, vi er bedst til – hjælpe dig til at leve i nuet, skabe SJOV hver dag hver gang, det er muligt, og skabe en oplevelse, der er værd at huske, når vi vender hjem fra vores ferie.

Vi kan ikke påstå, at vi ved alt, der er at vide om Cuba, men vores viden er stor nok til at skabe en behagelig oplevelse og få dig til at føle dig hjemme. At opleve en by med en lokal guide vil give en mere autentisk oplevelse. Derudover taler vi sproget og har god indsigt i kulturen, de lokale, samt deres skikke og traditioner. På denne måde kan vi tilbyde dig en mere personlig, skræddersyet oplevelse fra start til slut.

Vi forsøger at planlægge turen efter de bedst mulige omstændigheder og ned til hver detalje, så du får den bedst mulige tur og ikke behøver bekymre dig om for mange ting på dette nye og anderledes sted. Vi planlægger ikke bare din tur… Vi rejser med dig!

B-På grund af muligheden for at få en fantastisk kultur- og danseoplevelse med de lokale samt for at blive undervist af undervisere fra LA CASA DEL SON. Den gode humor og den smittende, positive energi, de lægger for dagen, hver gang de underviser, gør dem til noget helt særligt, samt ikke at forglemme deres enestående “tumbao”!

I løbet af turen vil vi gøre vores bedste for, at du føler dig tilpas og hjemme! Derudover vil du opleve charmen ved den uovertrufne cubanske kultur og få en bedre forståelse for salsa samt andre cubanske danse.

C-På grund af at alting er planlagt for dig. Ferien i Cuba i 2021 er blevet sammensat med den intention at tilbyde jer danseelskere (både begyndere, mellemliggende og øvede) noget anderledes. Vi ønsker, at I bliver en del af noget unikt og mindeværdigt!
For at sikre at forberedelsen af din ferie foregår gnidningsfrit har vi arrangeret et samarbejde med Risskov Travel A/S, der står for bestillingen af dine flybilletter, visa og transport. Med vores hjælp og assistance kan du få et uforglemmeligt ophold i Casa Nenita, Rosa og Teresa, og med La Casa del Son kan du få fornøjelige danselektioner!

Der er ingen undskyldning for ikke at slappe af og være glad!

5-Betalingsprosedure

6-Eksempler på ekstra udgifter

VENLIGST SØRG FOR OMHYGGELIGT AT LÆSE FØLGENDE

Et beløb på 12.850 DKK skal betales efter modtagelsen af bekræftelsesmail for at garantere din plads.

Af betalingen på 12.850 DKK skal 5.665 DKK (kan ikke refunderes) gå som den første rate til La Perla Experiences konto. 7.185 DKK (Kan muligvis refunderes i tilfælde af Force Majeure), skal sendes direkte til rejsebureauet Risskov Travel A/S, så snart vores rejseagent kontakter dig og angiver deres betalingsprocedure. Beløbet sendt til Risskov Travel A/S kan stige ved tilkøb af ekstra ydelser. Dette kan eksempelvis inkludere rejse-, syge- og afbestillingsforsikring samt ændring i dit navn eller rejsedatoer, som forlængelse af dine flybilleter. VÆR VENLIG at sikre dig, at din forsikring også dækker aflysning, i tilfælde af at der skulle ske noget ud over force majeure, heriblandt en pandemi. I tilfældet af at du ikke har rejseforsikring, opfordrer vi dig til at bede vores rejseagent hjælpe dig få én. Vær også opmærksom på, at omkostningerne ved ekstra ydelser afhænger af hvor lang i forvejen, du bestiller dem. Derfor råder vi dig til at booke alle ekstra ydelser i samme øjeblik, du booker din ferie.

Resten af beløbet på 6.900 DKK (925 EUR) skal betales ved ankomst til Cuba. Dette dækker direkte betaling af B&B i Viñales og Havana, danseskole og den delvise transportering i Havana.

Alle deltagare vil modtage en T&C-form, så snart de har tilmeldt sig, som specificerer den ønskede betalingsform. Så snart vi har modtaget din betaling, vil du modtage en bekræftelse fra La Perla Experience såvel som din faktura. Du vil også modtage en faktura fra Risskov Travel A/S, der indeholder din endelig pris afhængig af dine tilvalgte ydelser.

NOTE: Ferien i Cuba 2021 er et samarbejde mellem La Perla Experience og de følgende leverandører: Risskov Travel A/S Reg.no.:2121, Cubanacán Tours, Casa Nena, Casa La Teresa og Rosa, og La Casa del Son Dance Skole.

En ny oplevelse, der ikke bør misses!

Topic 5: Eksempler på ekstra udgifter:

-La Parlas jubilæumsgalla! I år (2020) er det vores femårsjubilæum, og ideen er at fejre den med jer i Cuba. Uheldigvis blev turen aflyst grundet COVID-19, men næste år (2021) går vi efter endnu mere sjov! Vær klar på en fantastisk aften fyldt med gode oplevelser, skøn mad, livemusik og i samarbejde med dig vil vi gøre vores bedste for at skabe den bedst mulige latino-atmosfære. Mere information vil komme. Dress code: SEXY LATINO-DRESS TO IMPRESS!

-”Festival de la Salsa” i Havana fra d. 22.-28. februar 2020: Som en ekstra bonus til din danseferie kan du købe fuld adgang til koncerter på Festival de la Salsa. Her vil både være fyldt med cubanske og internationale orkestre. 

 

–Private undervisningstimer på La Casa del Son fra 20-25 CUC (128-160 DKK) pr. stk. Vær venligst opmærksom på, at dette er en cirkapris.

-Frokost og aftensmad i løbet af de 15 dage inklusive d. 3. marts. Du kan forvente omkring 75-260 DKK pr. måltid pr. dag (dette afhænger selvfølgelig af dine præferencer ift. mad og drikke, samt hvad du regner med at betale).

-Taxi, En one-way-billet koster omkring 105 DKK i dagtimerne (én person) eller omkring 200 DKK for en deletaxi (4-5 PAX). Visse sene aftener kan prisen dog stige op til 260 DKK (4-5 PAX). Prisen for taxaen afhænger af distance og tidspunkt på dagen.

-Indgang til natklubber: Prisen på natklubber kan variere fra 40 DKK til 170 DKK, hvis der spiller et godt band. Garderobe er for det meste inkluderet i prisen.

-Tøjvask: Der er mulighed for tøjvask for 7 DKK pr. stk.


Rejsesundhedsforsikring samt sundhedsforsikring og afbestilinforsikring: VÆR VENLIG at kontakte en professionel for rådgivning til den type forsikring, der passer dig og dine forhold bedst. La Perla Experience yder ikke denne service.

Ekstra udgifter, andre ydelser og faciliteter:

Snackbar

taxi

massage

swimmingpool

træningscenter

Kontakt – ordforråd (gode ord at kende)

Ordforråd:

Lo que no se puede hacer hoy se hace mañana:  “Hvad der ikke kan ordnes i dag, kan ordnes Mañana”: Dette betyder at du burde være åben for overraskelser. Vi ønsker, at du slipper kontrollen og lader tingene komme, som de kommer. Cubanere elsker at improvisere og nogle gange kommer de bedste oplevelser af netop dette. Så, som vi nævnte før, go with the flow!

Hasta luego: Vi ses i morgen

Mogotes: Store højder ala. bjerge. Generelt findes disse i de tropiske regioner i Cuba, Puerto Rico og Den Dominikanske Republik, hvor det regner meget.

Veguero: Personen, der arbejder med tobak

“Calor del guajiro”: Guajiro er et cubansk navneord, som gives til en person, der lever/arbejder på landet i Cuba. Guajiro’erne er ekstremt venlige. Hos dem føler du dig altid velkommen.

La Casa Particular: Private hjem ejet af cubanere, ikke regeringen.

Tumbao: Når vi snakker om tumbao, snakker vi ikke kun om rytme, men den sensuelle måde nogen bevæger sig, går eller danser på.

FESTIVAL DE LA SALSA FRA DEN 22-28.02.2021

NÆSTE ÅR GIV DIG SELV EN GOD GAVE, EN FANTASTISK REJSEOPLEVELSE!

X